Obsah fóra bubenici.com
Poradte mi bubenici

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Kúpim/hľadám
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
corcs
Nováčik

Založený: 04 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 3:32 pm    Predmet: Poradte mi bubenici Odpovedať s citátom

Milí bubeníci ,
chcel by som sa vás opýtať , či by ste mi nevedeli poslať nejaký link , prípadne linky na nejakú predajňu tu na Slovensku , kde by som vedel nájsť nejakú sadu akustických bicích , ale s dvojkopákom a s 3 prechodmi...
Lebo hľadal som už dlho , ale nenašiel som nič , iba klasicky 1 kopák a 2 prechody... tak preto sa pýtam .... a ešte by som sa chcel opýtať, že podľa Vás ktorá značka je lepšia ? Pearl alebo Yamaha ?? Vopred ďakujem za odpovede.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 6:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a kolko mas korun na bicie???
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 6:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
..alebo eur, dolarov, rublov, forintov

chlapci myslim ze to vas nema co zaujimat,corcs totiz Vopred nedakoval za otazky ale za odpovede.Tu velku sadu neviem ci zozenies na slovensku,ale v zahranici stim ti vedia poradit niektory z tohto fora,no urcite by sa dali poskladat po dielcoch.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 7:26 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

cenovo pearl!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 7:53 pm    Predmet: skladanie Odpovedať s citátom

ehm , to je jedno , kolko mám korún na to , ja sa len informujem , lebo som nad tým rozmýšlal , že by som po niečom takom siahol :) tak by som chcel vidieť predbežne , kolko to vôbec stojí....

Valve , chcel by som sa ťa spýtať ako to je stým skladaním , pretože stým nemám vôbec skúsenosti... to si kúpim nejakú súpravu klasickú , ale kde k tomu zoženie ďalšie diely ?? lebo na stránkach ako musiker a pod. som sa stým nestretol , že nejaké + diely.... a potom napr taký prechod kam si ho pripevním ? a takisto dvojkopák... to by som musel kúpiť rovnaký druhý kopák , alebo aspoň aby mal rovnaký priemer a rovnaké blany , aby sa dal naladiť na rovnaký zvuk či nie ??? ďakujem vopred za odpovede zase :)
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 8:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale tak urcite je dôlezite vediet ze kolko chces dotoho dat lebo sa tu niekto zase rozosniva ze co by chcel a to us by vislo dost draho:Dale skus pozriet v rakusku thomann tam predavaju aj osobitne kopaky aj tomy tak skus popozerat
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 8:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ani ja stim nemam priame skusenosti.To by chcelo kontaktovat sa priamo u dovozcu.Napriklad na sonorista.cz sa da stiahnut cennik,kde bude vydiet kolko asi stoja prechody,kopak(rataj 2x),snare atd...Vsetko mozes dat na rampu,pri takej sade to asi bude rozumnejsie.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 8:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2corcs:
Peniaze sú zásadné kritérium. Nová súprava strednej triedy podľa tvojich kritérií môže stáť od 25 do 50 tisíc. Druhá vec je, že nechápem celkom otázku "čo je lepšie, Yamaha al. Pearl"? V akej triede?? Yamaha Gig maker je horšia ako Pearl Masters a Pearl Export je horší ako Yamaha Maple custom..
Pobrowsuj troška po stránkach výrobcov, všímaj si rozdiely v materiáloch a ponuke a urob si obraz.. Potom pokukaj po obchodoch (aj tu www.drumcenter.cz) a dîvaj sa po cenách ako setov, tak jednotlivých bubnov..
Okrem toho, podľa Tvojich vyjadrení usudzujem že začínaš. Alebo? Tak by som Ti začať na 2 kopáky a 3 kotle nedoporučoval.. Stačí malý set..
Všeobecne. Sada akú máš na mysli môže stáť od 25tisíc do 2,5 milióna.. Záleží na značke a matroši..
Veĺa zdaru! e.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 8:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF : joj tak to ma mrzi , že z môjho vyjadrovania to vyzerá tak , že začínam... nie , hrám už 6 rokov na bicích , ale mám len staré amati , v čom má klasicky kopák , ritmičák , 2 prechody , 1 kotol , hi-hat , 2 crash a 1 ride.... noo ale už sú aj dosť staré tie bicie , a hrám na nich už dlho , preto by som aj chcel nové , a teraz v budúcnosti asi budem mať na to aj šancu , a chcel by som kúpiť s dvojkopákom ak by to šlo ... a keď nie tak dvojšlapku ... ale radšej by som bral takú poriadnu supravu s dvojkopakom , ale v žiadnom z obchodov čo som pozeral to nemali iba klasicke supravy... preto sa pýtam ... proste mne ide o dvojkopák a 3 prechody... (+kotol) ...
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 8:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

rozumiem, omlúvam sa! Druhý kopák sa z 99% dokupuje.. Inak, ťahať to na kšefty by sa mi nechcelo! :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 8:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale šak v poho :) .... ťahať to na kšefty ?? to čo znamená ?? nerozumiem heh...... dokupuje... hmmm no a je pravda to , čo som písal dávnejšie o tých rozmeroch , priemeroch a blanách ?? ( ten rovanký zvuk )
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 8:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dvojslapka je ovela praktickejsia ..
Návrat hore
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 8:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

prečo je OVELA praktickejšia ???
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 4, 2008, 9:11 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

praktickejšia áno,ale pocit s hry je úplne iný,a o zvuku ani nehovoriac,je pravda že naše kluby na takéto niečo niesu stavane,ale na pódiu to vyzerá skvele,nenechaj sa odradiť,kúp si čo chceš,vieš si predstaviť jordisona alebo ulricha s jedným?ha.ale fakticky stačia aj gretsch ala rolling stones len nech sú kvalitne na značke až tak nezáleží,existujú aj cenovo dostupne stredne triedy.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
adoprdo
Nováčik

Založený: 23 Nov 2007

PríspevokZaslal: januára 6, 2008, 1:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

normalne kupis klasicku zostavu aku chces a doobjednas k tomu rovnaky kopak a dalsi prechod, a zrejme aj slapku a ides... (a vymyslis tomu prechodu uchytenie....heh)
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: januára 6, 2008, 8:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

www.mapex.sk[img][/img]
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Kúpim/hľadám Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: