| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 821 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 7, 2008, 10:30 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| mám nejaké staršie ešte použiteľné blany remo,aj nejaké palice sa najdu |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: januára 7, 2008, 10:52 pm Predmet: |
|
|
| ja mam staru amati slapku,je na foto v teme iron cobra,niekde medzi poslednymi stranami.Keby si ju potreboval, tak ti po podarujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 821 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 7, 2008, 11:13 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| však sme rodina,ne?!neboj škodovka šecko bude zas dobré |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1426 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: januára 9, 2008, 6:24 pm Predmet: |
|
|
...mam po bratrancovi amati hajtku, je bronzova, ale brutalne orezana...al na cvicenie bude stacit...odkial si???inak ani z tym koncertom to nebol zly napad ...fakt uprimnu sustrast, toto je peklo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 886 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: januára 10, 2008, 3:28 pm Predmet: |
|
|
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dedo...
to mi je uprimne velmi luto. keby som Ti nejako mohol pomoct, resp. bol by som doma, tak by som Ti urcite nejako pomohol ( na pojde sa najde nejaky nepouzivany prechod 13" amati a mozno este nieco ) a aj s tymi skuskami, ale zial doma nie som a tak skoro ani nebudem.
Moze to zniet sebecky, ale neprezil ani leopard? ked si predstavim, ze uz neexistuje, normalne sa to vo mne zachvie. Bol to moj prvy dobry cinel ktory som mal naozaj rad a strasne vela som s nim prezil a odohral s nim. Predaval som Ti ho s tazkym srdcom, ale musel som. Mrzi ma, ze si uz na nom nezahram.
Nemozem nic, len Ti zapriat vsetko dobre a nech si cim prv za vodou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 246 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: januára 10, 2008, 6:31 pm Predmet: |
|
|
| hihat a ride ti uz coskoro poslem ... uz si v krabici ale je to tak trochu inak zabalene tak musim este zohnat baliaci papier ... :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|